Restaurant lola ejer

Verdenskendt køkkenchef åbner ny restaurant i Kbh – MigogKBH

Verdenskendt køkkenchef åbner ny restaurant i Kbh: ‘Hvis vi får en Michelinstjerne, så har vi gjort noget forkert’

12. aug. 2019 — Til november åbner hun så sin egen restaurant i København. Den kommer til at hedde Lola og ligger på Christianshavns Voldgade 54, …

Hun har været udnævnt til bedste køkkenchef på et helt kontinent, nu åbner hun snart Lola på Christianshavn.

Restaurant Lola ApS i København K – CVR API

Forside

Selskabets formål er at drive restaurations- og cateringvirksomhed (direkte eller indirekte via ejerandele i andre selskaber) og oplære mennesker på kanten af …

Description

Restaurant Lola ApS – Se overskud, ejere, tidslinje og … – ownr

Restaurant Lola ApS – Se overskud, ejere, tidslinje og regnskaber – ownr®

10. feb. 2021 — Selskabets formål er at drive restaurations- og cateringvirksomhed (direkte eller indirekte via ejerandele i andre selskaber) og oplære …

Her finder du finansiel information fra Restaurant Lola ApS, se både nuværende og historiske informationer om ejere, adresser, regnskaber m.m.

Restaurant Lola

Restaurant Lola på Christianshavn får hver dag dejlig mad til at gå hånd i hånd med socialt ansvar. Det er ånden i huset.

Restaurant Lola på Christianshavn får hver dag dejlig mad til at gå hånd i hånd med socialt ansvar. Det er ånden i huset

Hip christianshavner konkurs: Anmelder kaldte den en frækkert

18. feb. 2021 — I sit opslag på Facebook kritiserer Restaurant Lola … at vores lille ejerkreds stadig bakker op om Lola, der genopstår i de samme rammer …

En markant københavnsk restaurant kaster håndklædet i ringen, men fortsætter med takeaway og regner med at genåbne som restaurant.

Verdenskendt dansk kok har åbnet ny restaurant på …

Verdenskendt dansk kok har åbnet ny restaurant på Christianshavn – Copenhagen Food

15. nov. 2019 — Nu er Kamilla Seidler klar med sin egen restaurant. Lola, som er skabt under nogle af de samme principper som Gustu, ligger i København.

Nu er Kamilla Seidler klar med sin egen restaurant. Lola, som er skabt under nogle af de samme principper som Gustu, ligger i København.

Restaurant Lola – The Danish Club

The Danish Club

Ejeren. Johanne og Ejnar Flach-Bundegaards Fond har tilbagekøbt og overtaget driften af Lille Mølle og forpagter lokalerne ud til Lola..

Stjernekok tager konsekvensen: Begærer restaurant konkurs

Stjernekok tager konsekvensen: Begærer restaurant konkurs | BT Samfund – www.bt.dk

18. feb. 2021 — Derfor er vi ekstra taknemmelige for, at vores lille ejerkreds stadig bakker op om Lola, der genopstår i de samme rammer på Christianshavn og …

Det var med store forventninger, at stjernekokken Kamilla Seidler åbnede Restaurant Lola på Christianshavn i november 2019. Men nu – mere end et år senere – er situationen en helt anden.

Madanmeldelse: Hvis restaurant Lola havde været Nato, ville …

13. dec. 2019 — Den nyåbnede restaurant Lola på Christianshavn er lækker, men den skal skal lige finde sig selv.

Restaurantchef Kamilla Seidler har ventet på hjælpepakken i …

Restaurantchef Kamilla Seidler har ventet på hjælpepakken i 10 måneder

19. jan. 2021 — I denne artikel fremgik det før, at restaurant Lola har ventet på svar fra … betalt gennem midlertidige lån hos restaurantens ejerkreds.

Der er gået lige godt 10 måneder fra restaurantchef på Lola, Kamilla Seidler, søgte om en hjælpepakke, men hun har stadig ikke fået svar fra dem.

Keywords: restaurant lola ejer