Studie net

Studienet.dk: Målrettet hjælp til gymnasiet

Målrettet hjælp til gymnasiet Forstå mere, og få en perfekt forberedelse til undervisningen, hjemmeopgaver og eksamener. Hvad har du brug for hjælp til?

Studienet.dk – Facebook

Studienet.dk. 9577 Synes godt om. Studienet.dk er en online læringsplatform til danske gymnasieelever. Vi udgiver vejledninger, fagkompendier,…

Læs kundernes anmeldelser af www.studienet.dk – Trustpilot

Studienet.dk er en online læringsplatform til danske gymnasieelever. Vi udgiver vejledninger, fagkompendier, analysemodeller og andre hjælpeværktøjer til en …

Studienet.dk i Mac App Store – Apple

‎Studienet.dk i Mac App Store

Vi hos Studienet er til for at hjælpe dig – lige præcis dig! Vi står til rådighed for dig i de fleste fag, præcis når du har brug for det.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Studienet.dk. Download Studienet.dk til macOS 10.13 eller nyere, og brug den på din Mac.

Snyd eller inspiration? Elever fortæller om brugen af studienet …

Snyd eller inspiration? Elever fortæller om brugen af studienet.dk – Gymnasieskolen

15. dec. 2021 — “Nogle bruger studienet.dk til at få inspiration eller til at få forklaret en opgave, og så er der nogle, som bogstaveligt talt bruger det til …

MitVIA

MitVIA er din studieportal. Her finder du alt det, du har brug for på netop dit studie på VIA University College. Nemt og hurtigt.

MitVIA er din studieportal. Her finder du alt det, du har brug for på netop dit studie på VIA University College. Nemt og hurtigt. Så du kan gå fra tanke til handling.

Studienet.dk – Microsoft Apps

Forstå mere, og få en perfekt forberedelse til undervisningen, hjemmeopgaver og eksamener med Studienets webbøger. Vi hos Studienet er til for at hjælpe dig …

Studienet.dk – Wikipedia, den frie encyklopædi

Studienet.dk er et dansk internetbaseret undervisningsforlag ejet af virksomheden Better Students Aps, som igen er ejet af Freeway Holding.

Keywords: studie net