Drømmer dit barn om at komme på efterskole? Læs med her

Efterskole er en drøm for mange unge – og måske også for dit barn. Hvis dit barn har snakket med dig om et ønske om at tage på efterskole, er der gode grunde til at lytte efter. Et efterskoleophold kan nemlig få stor betydning for hele ens identitet og livsfortælling. Det er et år, der byder på udfordringer, sammenhold og stor glæde, og det er der nok ingen, der vil snyde deres barn for.

 

Vælg en efterskole på Sjælland

Når du og dit barn har besluttet jer for, at vedkommende skal på efterskole, kommer den svære proces med at udvælge hvilken efterskole, det så skal være. I dag er der nemlig et hav af forskellige efterskoler at vælge imellem med hver deres fokus og værdier. Men hvis I har svært ved at finde ud af, hvor I skal starte, kan I med fordel tage et kig på en af de mange efterskoler på sjælland. Der er nemlig masser at vælge imellem, så der vil nok også være noget, der passer til dit barn.

 

Interesser og passioner

Noget af det fedeste ved en efterskole er, at dit barn virkelig får lov til at dyrke deres interesser og passioner. Dette skal naturligvis også være en faktor, når I beslutter jer for hvilken efterskole, dit barn skal gå på. I kan både gå efter et emne, som dit barn har meget erfaring med, men efterskoleåret kan også være en chance for at prøve noget helt nyt.