Planlæg den helt store konfirmationsdag i sidste øjeblik

Der går en del år, fra et barn er født til, at det er tid til at blive konfirmeret, hvis den unge ønsker det. Men ikke desto mindre kommer det tit bag på forældrene, at deres barn lige pludseligt er blevet så stor. Det betyder, at nogle mennesker kommer en smule sent i gang med at planlægge konfirmationen. Er du en af dem, så er der en smule hjælp at hente her vedrørende konfirmationsfesten. 

Find et passende lokale

Hvis du er sent ude med at få booket et lokale, bør du tænke utraditionelt, da alle lokaler med garanti er optagede. Men det betyder ikke, at festen ikke kan blive god og underholdende. Det kan faktisk være ret hyggeligt at holde en konfirmationsfest i haven, hvis du har mulighed for det. Har du ikke en have, så kender du måske nogle med have, så du kan låne deres.

Pynt op på bedste vis

Du skal naturligvis også sørge for pynt til konfirmationen. Hvis der ikke er meget tid at gøre godt med, kan du med fordel finde din computer frem og gå online for at søge efter pynt til konfirmation. Her kan du finde helhedsløsninger, så du ikke skal bruge en masse tid på at kigge efter pynt flere steder.

Få skrevet en sang og en tale

Der bør naturligvis være en sang til konfirmanden fra dig. Du kan se, om du kan finde en sangskriver, der har tid, ellers må du selv i gang. Men det er ikke nok med en sang til konfirmanden. Der skal ydermere være en tale.