Sjove vinterlege for hele familien

Det er bare rart at komme udenfor – også om vinteren. Dog er der ikke nogen, der kan lide at blive kolde og fryse. Derfor er det vigtigt, at du klæder dig på efter vejret. Du skal ligeledes sørge for, at dit barn er klædt ordentligt på. 

Eksempelvis er varmt og vandtæt overtøj en fordel. Derudover er det alfa og omega med vinterstøvler. Find vinterstøvler børn her. Når først I alle samme har det rette tøj på, kan I begive jer udenfor og give jer i kast med sjove vinterlege.

Idéer til vinterlege

I vintermånederne kan du lave en masse forskellige ting. Alle disse ting behøver ikke at foregå indenfor. Selvfølgelig er det hyggeligt at være indenfor og hygge med gode film, varm kakao og så videre. Men det er også skønt at komme lidt ud og nyde den friske luft. Herunder finder du sjove idéer til vinterlege for hele familien:

  • Byg en snemand – En af de helt klassiske vinteraktiviteter er at bygge en snemand. Dette er den perfekte aktivitet for hele familien. I kan også vælge at lave en konkurrence om, hvem der kan lave den største eller den flotteste snemand.
  • Tag på en kælketur – En anden sjov vinterleg er at tage på en kælketur. Det er også noget, som hele familien kan nyde sammen. Det kræver ikke andet end at have en god kælk med på tur og så finde en sjov kælkebakke.

Hav en sneboldkamp – Du kan ydermere vælge at have en sneboldkamp med din familie. Det kan hurtigt udvikle sig til flere timers sjov og spas.