Hold vinen til grillaftenen kold med disse gode råd

En grillaften er bare noget af det bedste i sommermånederne. Ikke nok med at grillmad smager godt, så er det også hyggeligt at sidde udenfor og spise den lækre mad med familie og venner. Til en grillaften er det ligeledes en fordel med et glas rødvin eller hvidvin. Men i sommervarmen kan det være svært at holde vinen kølig. Her finder du gode råd til, hvordan du kan holde vinen til grillaftenen kold.

Et vinkøleskab er altid en god ting

Hvis du endnu ikke har det, kan du vælge at investere i et vinkøleskab. Med et vinkøleskab kan du holde vinen kold til alle tider uanset, hvor varmt det er udenfor. Dette er den perfekte løsning, hvis du har plads til et vinkøleskab og ønsker at bruge penge på det.

Put vinen i køleskabet eller i fryseren 

Du kan ydermere gøre brug af dit almindelige køleskab, hvis du ikke har lyst til at købe et vinkøleskab. Sidst men ikke mindst kan du vælge at putte din vin i fryseren. Dog skal du kun putte den i fryseren i omkring 10 minutter.

Placer vinen i en balje med isterninger

En anden mulighed er, at du laver en stor balje fyldt med isterninger. Herefter kan du placere vinen i baljen, så den holder sig dejlig kølig. Det kan være, at du løbende skal fylde flere isterninger i baljen efterhånden, som de smelter. Desuden kan det være en fordel at placere baljen i skyggen, så den ikke står direkte i solen.