Vær klar til at slukke tørstige munde

Der er ikke noget som en kold sodavand. En af dem, som du har til at stå i dit køleskab, og kan hive ud, når du trænger til noget sødt, læskende og lækkert. Og hvis du i samme omgang har fået dine dåse sodavand på tilbud – så er det som om, at de smager en anelse bedre. Men, hvis du også er ved at være lidt træt af at kigge langt efter gode tilbud i de danske tilbudsaviser, så kan det ske, at du skal på besøg i en grænsebutik i Tyskland?

Nu hvor du alligevel er afsted på shopping

Der er nemlig mange penge at spare, hvis du tager turen ned over den dansk-tyske grænse. Her finder du supermarkeder med helt andre priser end dem, som vi har herhjemme. Der er mange penge at spare, uanset om du skal fylde køleskabet op med dagligdagsvarer, købe marcipan til julekonfekt eller en masse sodavand til køleskabet. Inden du tager afsted, kan du kigge tilbudsaviserne igennem, så du kan lægge dig en slagplan over, hvilke fantastiske tilbud, som du skal have med hjem.

En hyggelig tur sammen i bilen

Hvis du synes, at det lyder som en lang tur, at køre til Tyskland, så kan du jo tænke det som en hyggelig udflugt for familien. Hvis du finder noget god musik i radioen, fylder bagsædet op med tæpper og dyner, og holder ind forbi en bager på vejen, så kan I køre tidligt afsted om morgenen, og holde en pause undervejs, hvor I hygger jer med lidt morgenbrød. Så har I god energi til at gå amok i butikkerne, når I ankommer til grænsen. Så flyver tiden lynhurtigt afsted, og inden du får set dig om, er I på vej tilbage til Danmark med bagagerummet fyldt godt op med billige sodavand og andre gode sager til både hverdag og fest.